Επίσκεψη νέου Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Ψαρρού στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Συνάντηση με τον νέο Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Ψαρρό, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Τσαπάκος.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η καθοριστικής σημασίας συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και Πυροσβεστικού σώματος σε θέματα πολιτικής προστασίας, η ετοιμότητα και ο συντονισμός στις έκτακτες ανάγκες, καθώς και οι κοινές δράσεις για την ασφάλεια των πολιτών.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικού Σώματος Μιχάλης Σεληνιωτάκης, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Πύραρχος Αργύρης Ρεγκάς, καθώς και στελέχη της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Τσαπάκος ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του κ. Ψαρρού, ευχαρίστησε τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την επίσκεψη και ενημέρωση που έγινε.

Παράλληλα ο νέος Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγος κ.  Ψαρρός συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή.

Προηγούμενο Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου η 4η Φεβρουαρίου – Γ. Πιτσούλης: η πρόοδος για την αντιμετώπιση της ασθένειας είναι εφικτή

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας