ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική υποστήριξη της μουσικής συναυλίας, για τις ανάγκες πραγματοποίησης της Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης – Μουσικής συναυλίας Κρητικής παραδοσιακής μουσικής με το συγκρότημα του Νίκου και Γιώργου Στρατάκη», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική υποστήριξη της μουσικής συναυλίας, για τις ανάγκες πραγματοποίησης της Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης – Μουσικής συναυλίας Κρητικής παραδοσιακής μουσικής με το συγκρότημα του Νίκου και Γιώργου Στρατάκη», μόνο προς την εταιρεία «STRATAKIDES GROUP O.E.», έως του συνολικού ποσού των 3.720,00 €, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Προηγούμενο Στ. Αρναουτάκης: Τιμή και Δόξα στους Ήρωες της αντίστασης των Ανωγείων – Τιμήθηκε από κλήρο, Αρχές και λαό η 80η επέτειος του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας