Στην τελετή ορκωμοσίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Διασύνδεσης με Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα

Στην τελετή ορκωμοσίας νέων αποφοίτων των τριών τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Διασύνδεσης με Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε, συνεχάρη τους απόφοιτους για την επιτυχία τους, όπως και τους παριστάμενους καθηγητές, που διαφυλάσσουν το κύρος και το υψηλό επίπεδο της παλαιότερης πανεπιστημιακής σχολής της Κρήτης. Μετέφερε επίσης τις ευχές του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για καλή σταδιοδρομία των νέων αποφοίτων, αλλά και τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες και τις επιδιώξεις των νέων επιστημόνων.

«Με την ολοκλήρωση των σπουδών σας καλείστε να συνδράμετε στην μελέτη, την διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ως νέοι εκπρόσωποι των ανθρωπιστικών επιστημών έχετε να επιτελέσετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά σε μία περίοδο που συντελούνται ραγδαίες αλλαγές σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Βασιζόμαστε σε εσάς, τους νέους επιστήμονες, για να δούμε τον κόσμο μας να γίνεται καλύτερος», είπε απευθυνόμενος στους απόφοιτους ο Αντιπεριφερειάρχης.

Στην συνάντηση που είχε ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης με την Κοσμήτορα της Σχολής Σταυρούλα Τσινόρεμα συζήτησαν για νέα πεδία συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Φιλοσοφικής Σχολής, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν ήδη αναπτύξει.

Σε δήλωσή της μετά τη συνάντηση η Κοσμήτορας ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εξαιρετική και ουσιαστική συνεργασία που έχουμε ως τώρα. Μια συνεργασία η οποία κινείται σε πολλά επίπεδα και είναι αμοιβαία επωφελής, τόσο για εμάς στην έρευνα, την εκπαίδευση και τις διάφορες δραστηριότητές μας, όσο και για την Περιφέρεια και το κοινωνικό σύνολο».

 

Προηγούμενο 2ος ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ Δ.ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ 23-7-2024

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας