Κάλεσμα για την υποβολή πρότασης για την Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025

Η Νέα Γενιά της Περιφέρειας Κρήτης καλεί όλους τους Δήμους της Περιφέρειας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην υποβολή πρότασης για τον θεσμό της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2025 να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Η Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας αποτελεί έναν θεσμό που στοχεύει στην προώθηση της συμμετοχής των νέων στα κοινά, στην ενίσχυση της φωνής τους και στην ανάδειξη καινοτόμων πρωτοβουλιών που προάγουν την νεανική δημιουργικότητα και επιχειρηματικότητα. Ως Νέα Γενιά της Περιφέρειας Κρήτης, πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ των Δήμων και η συλλογική δράση μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό και ενωτικό πλαίσιο που θα αναδείξει την Κρήτη ως κέντρο νεολαίας και καινοτομίας.

«Προσκαλούμε τους Δήμους να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο youth.crete@gmail.com με κοινοποίηση στο tkoutentaki@creteregion.gr προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας και να υποβάλουμε μια ολοκληρωμένη και δυναμική πρόταση που θα ανταποκρίνεται στο όραμα και τη δυναμική της νεολαίας μας. Η συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της πρωτοβουλίας μας. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για τους νέους της Κρήτης. Αναμένουμε με ενθουσιασμό την ανταπόκρισή σας και την πολύτιμη συνεργασία σας» ανέφερε  η Εντεταλμένη Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας Θεοδώρα Κουτεντάκη

 

Επικοινωνία:

Email: youth.crete@gmail.com

Τηλέφωνο: 2813400249

Social: https://www.facebook.com/youth.crete.p

 

Προηγούμενο Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας