Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού

Με νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα ξεκινήσουν στις 18:30 την Παρασκευή 12/7 και θα έχουν ολοκληρωθεί στις 08:30 το Σάββατο 13/7, η Περιφέρεια Κρήτης προχωράει στη συντήρηση του οδοστρώματος έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.

 

«Πρόκειται για αναγκαίες εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν άμεσα, δεδομένου ότι αφορούν την ένταξη του μνημείου στον κατάλογο της UNESCO» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, επισημαίνοντας: «Για την ελαχιστοποίηση της αναστάτωσης των ξένων επισκεπτών της Κνωσσού, αλλά και των διερχόμενων οδηγών από και προς την ενδοχώρα, επιλέχθηκε το να πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες. Πρόκειται για μια ακόμη στοχευμένη παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, που υλοποιείται με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο τους κατοίκους, όσο και τους ξένους επισκέπτες του τόπου μας.».

 

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να τηρούν την υφιστάμενη σήμανση, προκειμένου η κυκλοφορία να διεξάγεται με ασφάλεια.

Προηγούμενο Σύσκεψη για τον τουρισμό με εκπροσώπους πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων  

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας