Φεστιβάλ Χαμεζίου 7-12 Ιουλίου 2024 | Σεμινάρια μουσικής & παραδοσιακών τεχνών με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το 2ο Φεστιβάλ Χαμεζίου ανοίγει για τις πόρτες του με μια εξαήμερη γιορτή μουσικής και παράδοσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού. Στις 7 με 12 Ιουλίου 2024, η Μορφωτική Στέγη Χαμεζίου μας προσκαλεί να βρεθούμε στο Χαμέζι Σητείας για έξι μέρες γεμάτες σεμινάρια μουσικής και παραδοσιακών τεχνών της ανατολικής Κρήτης. Όλα τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε σοκάκια και αυλές σπιτιών του όμορφου χωριού του Χαμεζίου, με τη συμβολή καταξιωμένων μουσικών.

Στο 2ο Φεστιβάλ Χαμεζίου θα πραγματοποιηθούν πενθήμερα σεμινάρια μαντολίνου με τον Κωστή Αβυσσινό, λαγούτου με τον Γιάννη Λιναρδάκη, τραγουδιού με την Ειρήνη Δερέμπεη, μπουλγαρίου με τον Κάρολο Κουκλάκη, λύρας με τον Χάρη Παραγιωτάκη, κρουστών με τον Χάρη Μπάκα, βιολιού με τον Μανώλη Μοσχάκη και πνευστών με τον Ανδρέα Αρβανίτη. Επιπλέον, θα γίνει σεμινάριο χορών της ανατολική Κρήτης με τον Νίκο Ρουσάκη και τη συμμετοχή χορευτών/ριών του χωριού καθώς και εργαστήρια υφαντικής και φυσικών βαφών με τη Βενετία Γαλανάκη την Αντωνία Δρετάκη και την Μαλαματένια Πλουμή , ψηφιδωτό με Στεφανία Χλουβεράκη και Θεοχάρης Κατρακάζης.

Όλα τα σεμινάρια θα διαρκούν πέντε με έξι ώρες ημερησίως και θα διεξάγονται πρωινές και απογευματινές ώρες. Το επίπεδο κάθε σεμιναρίου θα διαμορφωθεί από κάθε δάσκαλο/ δασκάλα, ανάλογα με τη σύνθεση της συμμετέχουσας ομάδας. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στα σεμινάρια, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για διαμονή σε σκηνές.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: www.hamezifestival.gr

Πρόσωπο επικοινωνίας: Εμμανουέλα Δρετάκη -6980882846

Διοργάνωση:    Μορφωτική Στέγη Χαμεζίου Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης

Προηγούμενο Αλικαρνάσσεια 2024 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας