ΚΑΣΤΕΛΛΙ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΩΡΑ 21.30 65 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Βασίλης Σκουλάς, ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης της κρητικής αλλά και της Ελληνικής μουσικής, κλείνει φέτος 65 χρόνια μουσικής παρουσίας. Μιας παρουσίας που τιμά την Κρήτη και τη χώρα μας, αφού κατάφερε με τη «διακονία» του στο τραγούδι και τη λύρα, να απλώσει τις μελωδίες και την τέχνη του σε όλη την επικράτεια αλλά και σε δεκάδες χώρες του κόσμου.

Γεννήθηκε στο χωριό Ανώγεια Μυλοποτάμου και από μικρό παιδί η λύρα έγινε ο καλύτερος φίλος του, οι μαντινάδες και τα τραγούδια του συντρόφευαν τις παρέες του.

Ποιος δεν έχει «ταξιδέψει» με τη μουσική του Βασίλη Σκουλά, ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει τις μελωδίες του ;

Οι δεκαοκτώ εν ενεργεία Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Καστελλίου και το αθλητικό Σωματείο ΔΩΡΙΕΥΣ , με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης  και τον δήμο Μινώα-Πεδιάδας, τιμούν αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη στις 10 Ιουλίου 2024, σε μια συγκινητική και γεμάτη συναισθήματα εκδήλωση.

Την εκδήλωση στηρίζει και συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων.

Στο μουσικό ταξίδι αφιέρωμα, τον Βασίλη Σκουλά, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα τον συνοδεύσουν με τις φωνές τους οι φίλοι του Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Ασλανίδου οι Κώστας και Ματθαίος Τσαχουρίδη, η Ερήνη, ο Ζερβάκης Γεώργιος του Νικηφ.

Θα παίξουν μαζί του και δεκαπέντε «ντόπιοι» λυράρηδες, θα

χορέψει το Κρητικό συγκρότημα του «Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης» και θα συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών νομού Ηρακλείου.

Ενα 20/σέλιδο έντυπο αφιέρωμα στον Βασίλη Σκουλά με την βιογραφία και την μουσική διαδρομή του θα διανεμηθεί δωρεάν στους παρευρισκόμενους την βραδιά της εκδήλωσης.

Προηγούμενο Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας