Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον βουλευτή Ηρακλείου και αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Ο βουλευτής παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Κρήτης την δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο κατανόησης (M.O.U.) για την αξιοποίηση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», τα οποία χρονολογούνται από τα τέλη του 2019, μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Όπως είπε ο βουλευτής παρέδωσε τα κείμενα τόσο στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη όσο και στο Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, επισημαίνοντας πως η σύμβαση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αξιοποίηση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».
Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε πως «μαζί με το Δήμο Ηρακλείου, διεκδικούμε να έχουμε ρόλο και λόγο πάνω σε οποιαδήποτε αξιοποίηση του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης”, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τις τοπικές κοινωνίες».

 

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Προμήθεια Διαφημιστικού υλικού (μπλούζες, σορτσάκια, τσάντες), για τις ανάγκες της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο “Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp – Νέοι Ηροδότου”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας