Εκδηλώσεις στο δημοτικό και νηπιαγωγείο Ροδιάς με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Εκδηλώσεις πραγματοποιεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Ροδιάς με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

 

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/06/2024 – ώρα:6.00μμ (ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ)

Ημέρα του πατέρα!!! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!!!

Επίδειξη HUNG GAR KUNG FU από την Σχολή του ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΚΩΣΤΑ και στο τέλος…εκμάθηση KUNG FU (τα πρώτα βήματα)σε όλους τους μπαμπάδες, καθώς θα είναι και η γιορτή τους την ημέρα εκείνη!!!

 

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 17/06/2024 – ώρα:8.45μμ (ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΑΥΛΗ)

Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας να ταράξει τα νερά της ήσυχης ζωής του βυθού! Όλα πρόκειται να αλλάξουν. Ένα τεράστιο παλάτι θα χτιστεί στα συντρίμμια των σπιτιών των ψαριών! Η γόπα, το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και όλοι οι κάτοικοι του βυθού κάτι πρέπει να κάνουν! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους την Γοργόνα να τον…ψαρέψουν; Προσοχή όμως, γιατί και τα… κοράλλια έχουν αυτιά! Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη από το Κουκλοθέατρο Κρήτης με την τεχνική του Μαύρου θεάτρου.

  • ΤΡΙΤΗ 18/06/2024 – ώρα:6:30μμ (ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ)

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με τίτλο ¨ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ¨ από την Κα Ειρήνη Χριστοφορίδη. Με την ολοκλήρωση της αφήγησης θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι & Face painting!!!

 

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 19/06/2024 – ώρα:5.00μμ (ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ)

Ο Κος Μπλεμένος Γιώργος του Μαξίμου (¨ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ¨) θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της Ελιάς & του Αμπελιού, δίνοντάς σας την δυνατότητα να δοκιμάσετε παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται από αυτές τις καλλιέργειες.

 

  • ΠΕΜΠΤΗ 20/06/2024 – ώρα: 6.00μμ (ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ)

Ελάτε να μάθετε στον μικρό μας αργαλειό πώς να φτιάξετε μικρά χαλάκια από την Κα Μαρία Βεριγάκη.

 

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/06/2024 – ώρα: 5.00μμ (ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ)

Καλλιτεχνικό εργαστήρι  ” Το  βιβλίο της Φύσης, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας”. Καλλιτεχνικές δημιουργίες με απλά φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, από την Κα Μαρία Τσαγκαράκη ( εκπαιδεύτρια μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων) και την Κα Νίκη Εφεντάκη ( εμψυχώτρια εκπαιδευτικών δράσεων)

 

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/06/2024 – ώρα: 6.00μμ (ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ)

Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπιση τυχόν μικροχτυπημάτων στο σχολείο, από την Νοσηλεύτρια Κα Μαρία Κανάκη, σε συνεργασία με εξειδικευμένο διασώστη του ΕΚΑΒ.

 

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 23/06/2024 – ώρα: 6:00μμ (ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ)

Ελάτε να ζωγραφίσουμε βότσαλα θαλάσσης και να φτιάξουμε το επιτραπέζιο παιχνίδι ΤΡΙΛΙΖΑ με την Ζωγράφο Κα Δέσποινα Λεβεντάκη και να μάθετε να πλέκετε απλό μακραμέ  με την Χειροτέχνη Κα Ελένη Σκουλούδη συντροφιά με τις μουσικές νότες του RADIO FAMILY 89,5!!!

 

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 24/06/2024 – ώρα: 6:00μμ (ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ)

Προβολή της παιδικής ταινίας ¨ΜΑBKA¨

Η Mάβκα είναι ένα πνεύμα του Δάσους, που καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και τα καθήκοντά της ως φύλακας της Καρδιάς του Δάσους, καθώς ερωτεύεται έναν άνθρωπο – τον ταλαντούχο νεαρό μουσικό Λούκας. Η ιστορία μιλάει για τη μαγική δύναμη της αγάπης. Αυτό το είδος της αγάπης που αφήνει τους ανθρώπους να βρουν τη μαγεία μέσα τους και αποκαλύπτει δυνατότητες που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να καταφέρουν το αδύνατο και να υπερισχύσουν απέναντι στο κακό.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε σε όλες μας

τις εκδηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ!!!

 

 

 

Προηγούμενο ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ 2ΗΣ ΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 6.3 ΕΩΣ 07-06-2024

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας