ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Προμήθεια 3 αεροπορικών εισιτηρίων, από Ηράκλειο-Κωνσταντινούπολη με επιστροφή, για τις ανάγκες της αθλητικής δράσης με τίτλο «Συμμετοχή αθλητριών του “Α.Σ. Ακαδημία Σότοκαν Καράτε Ντο Ηρακλείου” στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2024», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Προμήθεια 3 αεροπορικών εισιτηρίων, από Ηράκλειο-Κωνσταντινούπολη με επιστροφή, για τις ανάγκες της αθλητικής δράσης με τίτλο «Συμμετοχή αθλητριών του “Α.Σ. Ακαδημία Σότοκαν Καράτε Ντο Ηρακλείου” στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2024», μόνο προς την εταιρεία «CRETA PLAN TRAVEL ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», έως του συνολικού ποσού των 1.500,00 ευρώ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Προηγούμενο Αυτοψία της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Χωροταξίας στο Λατομείο Γουρνών για την ΜΠΕ του έργου «ΑΕΚΚ & ανάπλαση λατομικού χώρου»

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας