ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες για την υλοποίηση της Πολιτιστικής εκδήλωσης «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο “Εορτασμός της 83ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης”», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες για την υλοποίηση της Πολιτιστικής εκδήλωσης «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο “Εορτασμός της 83ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης”», μόνο προς τις επιχειρήσεις «ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝ. ΜΙΧΑΗΛ», έως του συνολικού ποσού 1.000,00€ και «ΠΑΝΤΕΧΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ», έως του συνολικού ποσού 2.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών της ετήσιας συντήρησης των κλιματιστικών μονάδων των Δ/νσεων της Π.Ε.Χ. καθώς και της Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων και ΚΕΔΑΣΥ Χανίων, συνολικού προϋπολογισμού 8.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας